Van weerstand naar veranderbereidheid

Bestel het boek

Vanaf de publicatie van de eerste druk in 1997 is het boek ‘Van weerstand naar veranderbereidheid’ een stabiele factor in de literatuur over verandermanagement. Van het daarin gepresenteerde diagnose-instrument, de DINAMO voor veranderbereidheid, wordt intensief gebruik gemaakt in de praktijk van verandermanagement. De derde editie, zesde druk is nu te koop.

De DINAMO-methode is inmiddels uitgegroeid tot de Nr1. Veranderaanpak van Nederland. Een grote groep verandermanagers (adviseurs, hr-managers, lijnmanagers, trainers, coaches etc.) heeft met dit krachtige instrument kunnen werken. De ervaringen en inzichten die hiermee de afgelopen jaren zijn opgedaan, zijn gebundeld in deze geactualiseerde derde editie van ‘Van weerstand naar veranderbereidheid’.

Deze derde editie plaatst de DINAMO-methode nog nadrukkelijker in de planned-change traditie. In heldere stappen laten we zien hoe we bij de ontwikkeling en toepassing van de DINAMO gebruik maken van de belangrijkste bevindingen uit deze stroming in de veranderkunde. Beschreven wordt hoe het vakgebied van Evidence Based Verandermanagement (EBV) zich verder kan ontwikkelen,met de DINAMO als startpunt.

Theorie en praktijk zijn in dit boek zo gecombineerd tot een resultaatgerichte aanpak van organisatieverandering.

Heb je een boek besteld en ontvangen?

Dan kun je er ook één weggeven. Lees hier hoe jij een boek weg kunt geven.

Praktijkdag: Evidence Based Veranderen

Wil je meteen de vertaalslag maken van het boek naar jouw veranderpraktijk? Schrijf je dan in voor de Praktijkdag Evidence Based Veranderen.

Bestellen en betalen

Hartelijk dank voor je bestelling! Je ontvangt het boek na betaling binnen 1-2 werkdagen per post. Je betaalt geen verzendkosten.