Verandersucces

Samen met jou en je mensen de gewenste beweging creëren, dat is verandersucces. Dit realiseren we door telkens de juiste interventies te kiezen, afhankelijk van de organisatiebehoefte en passend bij de fase van ontwikkeling. Vanuit jouw doelen en ambities kijken we samen welke Changemanager het beste past bij de opdracht.

Gedragsverandering en organisatieverandering gaan in onze visie gelijk op. Een organisatieverandering, bijvoorbeeld in systemen of structuren, zal mislukken wanneer niet ook aandacht wordt besteed aan het nieuwe gewenste gedrag. Andersom zullen cultuurinterventies gericht op nieuwe kernwaarden, niet beklijven zonder borging in nieuwe afspraken en routines. ‘Hard’ en ‘zacht’ worden dus altijd in de juiste mix gecombineerd. Onze verandermanagers denken, voelen, doen en zorgen zo voor maximale veranderbereidheid in je organisatie.

Verandersucces

Voor iedere uitdaging hebben we specialisten in ons netwerk. Wanneer behoefte is aan aanvullende expertise haakt een collega aan. Doordat deze expert ook werkt volgens onze filosofie kun je in dezelfde flow blijven doorontwikkelen.