Changebreaks

Inspiratiesessies over alles wat met verandermanagement te maken heeft. Meld je aan en maak van je lunchpauze een krachtige bron van inspiratie en verandering.
De changebreaks zijn altijd online van 12.00 – 13.00 uur.

De sprekers, experts in verandermanagement, begeleiden je op een reis vol waardevolle kennis en praktische tips. Of je nu een manager bent die veranderingen wil implementeren binnen je team, een ondernemer die zijn bedrijf naar nieuwe hoogten wil tillen, of gewoon iemand die verandering omarmt in het dagelijks leven, deze Changebreaks zijn voor jou!

Leiderschap bij organisatieverandering

2 november 12.00 – 13.00 uur

Over leiderschap als slaagfactor bij organisatieverandering. Wil je ook meer weten over het belang van effectief leiderschap in een verander- of organisatieontwikkeltraject? Maatschappelijke wicked problems en toenemende complexiteit in organisaties vragen om minder operationele managers en meer waardengedreven leiders die begrijpen hoe je mensen, teams en organisaties duurzaam beweegt. Tijdens deze changebreak behandelen Iro Evangelou en Lars van Egmond – aan de hand van veelgehoorde aannames en vaak goedbedoelde maar onverstandige strategieën uit de praktijk – kernmerken van leiders die succesvol verandering tot stand brengen. Uiteraard is er hierbij volop ruimte voor reflectie op eigen ‘fuck-ups’ en succeservaringen. Iro en Lars beloven je een set aan slaag- en faalfactoren voor leiderschap bij verandering.

Je kunt kosteloos deelnemen aan de change break. Meld je aan via het formulier onderaan de pagina. Graag tot 2 november!

Veranderstrategieën

25 januari 12.00 – 13.00 uur

Onder leiding van Erwin Metselaar en Liesbeth Doorakkers nemen we je mee in de wereld van veranderstrategieën. Meer informatie volgt snel.

Je kunt kosteloos deelnemen aan de change break. Meld je aan via het formulier onderaan de pagina. Zien we je 25 januari?

Meld je kosteloos aan

Changebreaks

Aanmelden Changebreaks (je kunt er meer aanvinken)