Changebreaks

Inspiratiesessies over alles wat met verandermanagement te maken heeft. Meld je aan en maak van je lunchpauze een krachtige bron van inspiratie en verandering.
De changebreaks zijn altijd online van 12.00 – 13.00 uur.

De sprekers, experts in verandermanagement, begeleiden je op een reis vol waardevolle kennis en praktische tips. Of je nu een manager bent die veranderingen wil implementeren binnen je team, een ondernemer die zijn bedrijf naar nieuwe hoogten wil tillen, of gewoon iemand die verandering omarmt in het dagelijks leven, deze Changebreaks zijn voor jou!

Leiderschap bij organisatieverandering

dinsdag 27 februari 12.00 – 13.00 uur

Over leiderschap als slaagfactor bij organisatieverandering. Wil je ook meer weten over het belang van effectief leiderschap in een verander- of organisatieontwikkeltraject? Maatschappelijke wicked problems en toenemende complexiteit in organisaties vragen om minder operationele managers en meer waardengedreven leiders die begrijpen hoe je mensen, teams en organisaties duurzaam beweegt. Tijdens deze changebreak behandelen Maroesja Everaers en Lars van Egmond – aan de hand van veelgehoorde aannames en vaak goedbedoelde maar onverstandige strategieën uit de praktijk – kernmerken van leiders die succesvol verandering tot stand brengen. Uiteraard is er hierbij volop ruimte voor reflectie op eigen ‘fuck-ups’ en succeservaringen. Maroesja en Lars beloven je een set aan slaag- en faalfactoren voor leiderschap bij verandering.

Je kunt kosteloos deelnemen aan de change break. Meld je aan via het formulier onderaan de pagina.

Teams in verandering

donderdag 11 april 12.00 – 13.00 uur

Ontdek met ons hoe verandering een krachtige bondgenoot kan worden in het vormen van sterke, samenwerkende teams. Onder leiding van Bart van Dorp en Lars van Egmond.

Meer informatie volgt nog.

Deelname is kosteloos. Meld je aan via het formulier onderaan de pagina.

Meld je kosteloos aan

Changebreaks

Aanmelden Changebreaks (je kunt er meer aanvinken)

Geweest – Veranderstrategieën

Ben jij benieuwd naar de geheimen van succesvol veranderen? Wil je leren hoe je de meest geschikte veranderstrategie kiest die past bij jouw specifieke veranderopdracht? Dan is onze Changebreak over veranderstrategieën een absolute must voor jou! Erwin Metselaar en Liesbeth Doorakkers gaan tijdens de sessie in op de vraag wat een veranderstrategie nu eigenlijk is en uit welke elementen deze bestaat. Omdat niet elke verandering hetzelfde is, is het cruciaal om de juiste strategie en bijpassende interventies te kiezen. In ons verhaal ontdek je hoe je de ideale veranderstrategie selecteert, afhankelijk van de aard van de verandering en de context van de organisatie. We gaan dieper in op de vraag hoe ook jouw eigenschappen als verandermanager meespelen bij de uiteindelijke keuze voor de strategie.