Expertsessie

Heeft je organisatie een verandervraagstuk waarover je graag eens met een expert zou willen sparren? Dan biedt Changemanager hiervoor de Expertsessie aan.

In een Expertsessie staat een Changemanager (of meerdere) tot je beschikking om samen in te zoomen op de veranderuitdaging van jouw organisatie. Hiervoor maken wij de beste match tussen jouw vraagstuk en onze specialisten. Nadat we samen de juiste match hebben gemaakt, maken we afspraken over tijd en locatie van de Expertsessie. Deze kan in je eigen organisatie plaatsvinden, maar natuurlijk ook op een externe locatie.

Na deze doelgerichte bijeenkomst heb je concrete handvatten hoe je zelf verder kunt met de veranderuitdaging waar jullie voor staan. Samen nemen we de volgende stappen:

  • Telefonische intake: bedoeld om de behoeften en verwachtingen in kaart te brengen.
  • Voorbereiding: voorbereidend gesprek om de juiste context te bepalen en de gewenste uitkomst. Daarna ontwikkelt de Changemanager het programma voor de expertsessie.
  • Uitvoering: expertsessie op locatie voor een hele of halve dag
  • Nazorg: een samenvatting van de expertsessie met de belangrijkste conclusies.

Om de waarde van de expertsessie te waarborgen adviseren we een maximaal aantal deelnemers van 5 uit jouw organisatie. Dit is niet in beton gegoten, maar het garandeert wel dat er voldoende tijd is voor diepgaande interactie tussen alle deelnemers.

Interesse

Wil je hier meer over weten? Vul dan het contactformulier in. Nadat we je interesse hebben ontvangen, neemt één van onze Changemanagers contact met je op voor een (kosteloos) intakegesprek. Na dit gesprek volgt een offerte met daarin een specificatie van onze afspraken. Na akkoord op de offerte starten we de voorbereiding van de Expertsessie.

Investering  

Je kunt kiezen voor een Expertsessie van een halve dag (1 dagdeel) of van een hele dag (2 dagdelen). De kosten van een Expertsessie van een halve dag zijn € 1.950 excl. BTW. De kosten voor een Expertsessie van een hele dag zijn € 2.950 excl. BTW.

De tarieven zijn inclusief intakegesprek, voorbereiding, uitvoering en nazorg. Reistijd wordt op basis van € 0,35 per km afzonderlijk in rekening gebracht. Kosten voor een eventuele externe locatie worden zonder opslag doorberekend. Een Expertsessie in je eigen organisatie brengt uiteraard geen extra locatiekosten met zich mee.