DINAMO-Quickscan

De DINAMO ondersteunt de veranderdialoog op verschillende manieren. Met behulp van de DINAMO-vragenlijst en de bijbehorende rapportage kan de veranderdialoog worden gevoerd. Soms is het echter beter om de veranderdialoog direct met elkaar te kunnen voeren, zonder de vragenlijst in te zetten. In dat geval past de DINAMO-Quickscan beter.

Dinamo ModelDINAMO-poster Dinamo InterventiematrixInterventiematrix

 
In de DINAMO-Quickscan voeren deelnemers de veranderdialoog met elkaar en kennen zij met stickers kleuren toe (rood, oranje, groen) aan de bollen van het DINAMO-model. De kleuren geven dan aan in hoeverre de diverse bollen volgens de deelnemers bijdragen aan het verandersucces. Zo kan de DINAMO-Quickscan bijvoorbeeld worden ingezet als onderdeel van een heisessie, workshop of andere bijeenkomst met stakeholders.

De DINAMO-Quickscan omvat de DINAMO-poster en interventiematrix (beide op AO-formaat). De set omvat de 2 posters (echt papier), stickers (echte stickers), instructie (Word-bestand) en de Quickscan (Word-bestand). De digitale producten kunnen direct worden gedownload. De posters en stickers worden per post nagestuurd.

Inclusief 21% BTW