Professionalisering door verbinding

Changemanager.nl vormt een hecht netwerk van verandermanagers die samen werken aan succesvolle organisatieverandering. Door te veranderen, te leren en te verbinden levert Changemanager.nl een bijdrage aan de professionalisering van het vakgebied verandermanagement.

Sluit je aan bij het netwerk van Changemanager.nl

Changemanager.nl is altijd op zoek naar enthousiaste professionals die zich willen aansluiten bij haar netwerk. Zoek jij als verandermanager een sterk label met een hoge zichtbaarheid in de markt? Vul dan het contactformulier in. Alvast leuk om je te ontmoeten!

Collega’s over het Changemanager netwerk:

“Heel waardevol dat we allemaal verschillende achtergronden hebben met veranderkunde als gemeenschappelijke basis. Hierdoor kijken we vanuit verschillende perspectieven naar de vraagstukken van klanten en krijgen we betere oplossingen.”

“Dat ik kan sparren met gelijkgestemden en mezelf daardoor steeds meer ontwikkel.”

“Naast werkinhoudelijke ervaar ik het ook als een soort thuishonk. Het gevoel dat je het niet helemaal alleen doet, maar bij een clubje vakgenoten die ook weten hoe het werkt.”

“Het samenwerken met andere gepassioneerde consultants is echt een feestje. Vaak is 1 + 1 meer dan 2. Waardoor je meer voor een klant kunt betekenen en ook jezelf weer ontwikkeld.”

“De toegevoegde waarde van het Changemanager netwerk is dat je de mogelijkheid hebt om grotere veranderprojecten te doen, waar je in eentje nee tegen had moeten zeggen.”

Experts in verandermanagement

We helpen organisaties bij het scherp stellen van de verandervraag, mensen in beweging te krijgen en de verandering succesvol te implementeren. Dit doen we vanuit verbondenheid, samen met onze opdrachtgevers en medewerkers. We veranderen van A t/m Z. Van plan tot realisatie. Dit doen we door telkens de juiste interventies te kiezen. Voor elke uitdaging hebben we de juiste specialist in ons netwerk.

Samen voor verandersucces

  • Je bent zelfstandig ondernemer
  • Je wilt je netwerk vergroten en professionaliseren door verbinding
  • Je krijgt energie van verander- en ontwikkeltrajecten
  • Je hebt meerdere jaren ervaring binnen een soortgelijke rol
  • Je bent specialist in een aantal van onderstaande diensten

Sluit je aan bij ons netwerk. Vul het contactformulier in voor een verdere kennismaking.

Kennismaken

Enkele opdrachtgevers