Bart van Dorp

Verandersucces is het resultaat van een zorgvuldig proces waar een heldere veranderstrategie aan ten grondslag ligt. Dit door in kleine stapjes bewustwording te creëren en beweging te organiseren. Het ultieme verandersucces is voor mij het moment dat je merkt dat leidinggevenden en medewerkers de verandering begrijpen en vanuit intrinsieke motivatie het juiste (merk-waardig) gedrag vertonen. Dat zij voelen dat dit gedrag bij henzelf en bij de nieuwe organisatie past en weten wat zij zelf concreet kunnen doen om het verschil te maken.

Ervaring 

Met meer dan 15 jaar ervaring op het snijvlak van Marketing & strategie en verandermanagement begeleid ik leidinggevenden en medewerkers in hun transitie naar een organisatie met een duidelijke focus. Dit door het samen ontwikkelen van een duidelijke visie en strategie, goede proposities die passen én met medewerkers die weten hoe zij dagelijks het verschil maken. Ik ben een energieke veranderaar met een pragmatische aanpak waarbij het realiseren van het doel van de onderneming altijd leidend is. Zowel voor profit als non-profit organisaties waar goede dienstverlening steeds meer eis dan wens is.

Dit zeggen klanten over mij

Klanten waarderen mij omdat ik beweging kan creëren zonder te forceren. Mijn aanpak is met plezier en een lach, altijd met het einddoel helder voor ogen. Ik ben geen type van het gestrekt been, maar zorg er (soms met een scherp randje) voor dat de organisatie door dialoog en begrip voor elkaar een volgende stap maakt.

Expertise