Cora Woltring

Cora Woltring

Gefascineerd door mens en organisatie heb ik een HR-opleiding en mijn MSc bedrijfskunde behaald. In al mijn opdrachten is de rode draad ‘spin in het web’ tussen de gebruikersorganisatie en de dienstverleningsorganisatie. Vanuit het perspectief ‘klant’ opnieuw kijken naar het proces en de functionele vraag boven water krijgen en deze vertalen voor de IT-organisatie is wat ik graag doe. Mijn expertise ligt op het snijvlak van procesoptimalisatie, verandermanagement en informatiemanagement. Voornamelijk in grote onderwijsorganisaties werk ik al ruim 20 jaar aan organisatie verandervraagstukken.

Verandersucces betekent voor mij

Verandersucces is voor mij duidelijk krijgen wat je precies wilt als organisatie en waarom! Uitgaan van wat al goed gaat en mensen betrekken bij gewenste aanpassingen of veranderingen zijn belangrijke ingrediënten van mijn aanpak. Werken vanuit een daadwerkelijke behoefte! Alleen dan kan, naar mijn smaak, een verandering betekenis krijgen in het dagelijkse handelen.

Dit zeggen klanten over mij

Cora weet te verbinden en collega’s te enthousiasmeren. Ze is pragmatisch, resultaatgericht en zorgt voor een samenhangend en duurzaam resultaat. Haar manier van werken typeert zich door betrokkenheid, gedrevenheid met humor.

Expertise

cora.woltring@changemanager.nl