Daniëlle Officier

Sinds 2008 begeleid ik veranderingen en overnames in de rol van manager Finance & HR. Tijdens deze periode heb ik gedragswetenschappen gestudeerd inclusief master coach-, en trainersvaardigheden. Sinds 2015 ben ik fulltime actief als leiderschapstrainer/coach met een specialisme op verandermanagement waar het resultaat voor de organisatie én de mens bij elkaar samenkomen.

Verandersucces betekent voor mij

Het resultaat van mijn inzet als enthousiaste en ervaren verandermanagement trainer en coach: De medewerker zet effectief gedrag in én weet dit ook bij anderen te bewerkstelligen door veranderbereidheid te creëren ter borging van de verandering. Dit heeft de medewerker geleerd tijdens een leuk & leerzaam trainings-, of coachingstraject voor de vaardigheid ‘begeleiden van veranderprocessen’ incl. alle onderliggende vaardigheden.

Dit doe ik door samen te kijken naar de gewenste situatie versus de huidige situatie van de vaardigheden van de deelnemer ten opzichte van diens verandercasus=> Wat is het verschil én wat is de werkelijke behoefte? Betreft het puur de vaardigheden of is er nog meer nodig? Vervolgens ga ik samen met de klant met een interactief maatwerktraject aan de slag die er toe doet! Mijn rol als leiderschapstrainer & coach zet ik in mét impact voor de organisatie én de medewerkers!

Dit zeggen klanten over mij

“Ze geeft op een inspirerende en interactieve manier training. Daniëlle verzorgt de training op een manier die ik niet eerder zo heb ervaren; een ontspannen sfeer, echt contact. Ze luistert goed naar onze leerbehoefte en sluit daarop aan. Ze zorgt dat je het zelf beter begrijpt/inziet en je het kan praktiseren.” (Training aan WO/HBO Defensie burgerleidinggevenden)

“Goede training! Goede trainster, erg deskundig en schept een goede sfeer. Veel geleerd dat ik direct kan toepassen”. (Training aan teamleiders van Rechters- Rechtbank Breda)

Expertise

danielle.officier@changemanager.nl