Egon Houben

Met ruim 20 jaar ervaring op het gebied van (financiële) bedrijfsvoering en consultancy begeleid ik klanten bij de realisatie van hun doelen: het bedenken en doordenken van strategieën en omzetten in slagkracht, in impact, in waardecreatie en resultaat.

Mijn kracht ligt in het teweeg brengen van een vernieuwende strategische dialoog binnen Bestuur, Management Teams en ondersteunende diensten. Ik stimuleer dat mensen in openheid samen de innovatie of doorontwikkeling van de organisatie kunnen realiseren met een focus op vooruitgang, op onderlinge interactie én op het ‘doen’. Vanuit kracht en met respect voor elkaars verschillen. Waar inhoud, persoonlijk leiderschap en proces samenkomen. Omgaan met complexe problemen waar vaak geen pasklare oplossingen voor bestaan. De vernieuwende strategische dialoog draagt hieraan bij.

Verandersucces betekent voor mij

  • Focus aanbrengen op hetgeen je echt wilt bereiken
  • Beweging creëren waar het vastzit en durven leren van elkaar
  • Ruimte geven en ruimte nemen
  • Energie vrijmaken en eigenaarschap pakken
  • Kleine en soms grotere stappen weten te zetten die je dichter bij je doelstelling(en) brengen

Dit zeggen klanten over mij

“Egon is een uitstekende verandermanager, zeer ter zake kundig, gedreven door de menselijke kant van de organisatie.” ROC Nijmegen, Rien van Heukelom (manager financiën)

“Egon is als interim-manager zeer betrokken bij de organisatie, de medewerkers en de resultaten. Hij opereert op een transparante, oprecht betrokken en constructieve wijze en levert nieuwe inzichten in het mooie werk van advisering. Met Egon erbij gebéurt er wat!” VGS, Pieter Moens (voorzitter College van Bestuur)

Expertise

egon.houben@changemanager.nl

(085) 303 29 19