Jet Donkers

Verandering is in heel veel organisaties een continu proces geworden. Stil staan is geen optie. Een essentiële succesfactor bij veranderen en verbeteren is dat betrokkenen meegaan in die verandering. Communicatie is daar een belangrijk onderdeel van. Zowel vooraf, tijdens als na afloop. Dit betekent vooruit kijken en de communicatie strategisch en planmatig toepassen. Met aandacht voor alle verschillende functie, partijen en hun belangen.

Ervaring 

Trainer en coach waarbij ik dé gesprekspartner was van directies en HR-afdelingen. Ik heb veel ervaring opgedaan in diverse branches en voor verschillende (internationale) opdrachtgevers gewerkt.  De projecten onder mijn leiding varieerden van meerjarige verandertrajecten, het opzetten van Academies tot ontwikkelings- en coachingsimpulsen voor managers en medewerkers, met als doel een directe bijdrage te leveren aan de organisatiedoelstellingen. Sinds 2010 communicatie specialist. Een voorwaarde om dit werk jaren met succes te doen is mijn klant- en marktgerichte benadering.

Dit zeggen klanten over mij

Professioneel, gepassioneerd en vakkundige. Ze staat altijd open staat om mee te denken en te sparren en voorziet je graag van (ook ongevraagd) advies. Ze vertaalt ideeën in de juiste woorden en beelden en voegt ook de juiste inhoudelijke twist aan toe om mensen te verbinden en mee te krijgen in de verandering.

Expertise

  • Communicatie bij verandering

jet.donkers@changemanager.nl

(085) 303 29 19