Lars van Egmond

Mijn ultieme droom is een wereld waarin elk individu optimaal kan bijdragen aan en groter geheel. Om die droom te verwezenlijken lever ik een constante bijdrage om mensen in beweging te krijgen: als individu, als onderdeel van een team en in organisaties. Mijn energie haal ik uit het doorbreken van ingesleten denkpatronen, het creëren van nieuwe inzichten en het aanzetten tot (collectieve) gedragsverandering. Ik omarm hierbij het motto: ‘be the change you wish to see in the world’ en handel doorgaans vanuit intuïtie en gezond verstand. Want waar anders begint elke (kleine) verandering dan in jezelf?

Ervaring

Training, coaching en interim management met de focus op leiderschaps- & organisatieontwikkeling, learning & development en effectieve communicatie. Momenteel ben ik o.a. werkzaam voor ROC Nijmegen, Deltion College Zwolle, Opleidingsinstituut Dienst Justitiële Inrichtingen en Stella Fietsen. Vorige opdrachtgevers zijn o.a.: Provincie Overijssel, Zwolse Theaters, Waterschap Groot Salland, IKEA, Aurubis, Hogeschool Windesheim, MarketingOost en Enstin.

Dit zeggen klanten over mij

“Lars is een inspirerende en enthousiaste consultant die razendsnel kan schakelen tussen het leggen van strategische verbindingen en wat er concreet nodig is op de werkvloer. Als trainer/facilitator is Lars energiek, positief en scherp. Hij zet aan tot anders denken en het uitproberen van nieuw gedrag en heeft oog voor de groepsdynamiek. Wat opvalt is zijn flexibele mindset, waardoor het programma niet leidend is, maar de ontwikkelbehoefte in de groep. Als Lars binnenkomt, gebeurt er wat!”

Expertise

lars.vanegmond@changemanager.nl

(085) 303 29 19