Maroesja Everaers

In de vele jaren waarin ik werkzaam ben geweest op diverse managementposities, heb ik gezien dat er veel onverwachte ontwikkelingen en veranderingen zijn gepresenteerd bij medewerkers, waardoor hun welzijn op de proef is gesteld. Mijn ervaring leert ook dat een bedrijf niet kan bloeien, terwijl de medewerkers ontberingen doorstaan. Hoe krijg je medewerkers mee en gemotiveerd na de zoveelste verandering, hoe creëer je bevlogen teams, en hoe zorg je dat iedereen eigenaarschap neemt en of behoudt? Het antwoord op deze complexe vraagstukken deel ik graag in jouw organisatie of team.

Verandersucces betekent voor mij

Verandersucces betekent voor mij dan ook dat de mensen niet alleen de betrokkenheid voelen maar ook nemen. Dat de medewerkers gemotiveerd zijn en gefocust op het eindresultaat, samenwerken en leren van ervaringen.

Dit zeggen klanten over mij

Drie quotes van klanten: “Je bent zelf net zo bevlogen als wat je met de teams wilt creëren. Dat heeft mij altijd veel energie gegeven.” “Ik waardeer jouw attentie voor de menselijke maat en waarde.” “Je geeft rust en vertrouwen, kan goed luisteren en weet snel tot de kern te komen.”

Expertise

maroesja.everaers@changemanager.nl

(085) 303 29 19