Stephanie Grisèl

Van verandersucces is in mijn ogen sprake, wanneer er een dusdanige beweging op gang is gebracht waarbij waardecreatie voor de klant is ontstaan. Hierbij zijn de behoeften van de klant (lees cliënt, medewerker én organisatie) zijn altijd het uitgangspunt voor mij!

Ervaring 

Mijn drijfveer is om de kwaliteit van leven en de vitaliteit en het welbevinden van mensen, maar ook dat van organisaties te verbeteren en te bevorderen. Door mijn achtergrond als verpleegkundige te combineren met mijn kennis en ervaring op het gebied van management en innovatie weet ik vraagstukken zowel vanuit managementperspectief als vanuit medewerkersperspectief te benaderen. Hierdoor kan ik het achterliggende gemeenschappelijke belang zichtbaar en bindend maken. Vanuit mijn werkervaring als manager bij zowel zorgorganisaties als bij een brancheorganisatie voor woonzorgtechnologie en mijn ervaring als consultant heb ik een brede kijk op gezondheidszorg ontwikkeld. Sinds 2015 ben ik daarnaast intensief bezig geweest om het gebruik en de inzet van technologie binnen de langdurige zorg te ontwikkelen, te borgen en te ondersteunen. Hierbij zie ik innovatie en technologie niet als een doel op zich, maar als een hulpmiddel om te komen tot waardecreatie voor de individuele klant/cliënt.

Dit zeggen klanten over mij

‘Stephanie is een echte verbinder. Ze is gedreven, sociaal en pragmatisch ingesteld. Met enthousiasme combineert ze praktische kennis van consultancy met managementervaring. Ze heeft visie op het traject wat gelopen wordt. Met haar vernieuwende blik, haar sociabiliteit en haar ruime kennis en ervaring als zorg- en innovatiemanager weet zij mensen te enthousiasmeren en verbinding te leggen tussen verschillende partijen. Haar kracht schuilt daarbij in haar aanpak: een stevige mix van bedenken, verbinden en doen.’

Kenmerkend: Verbindend, enthousiast, betrokken en resultaatgericht met ruime ervaring in zorgorganisaties.

Expertise

stephanie.grisel@changemanager.nl

(085) 303 29 19