DINAMO-model

Krijg inzicht in de veranderbereidheid binnen je organisatie met het DINAMO model. De DINAMO biedt een positieve kijk op organisatieverandering door de veranderbereidheid van de betrokkenen in beeld te brengen. De resultaten geven inzicht in de motivatie en drijfveren die tezamen het draagvlak voor de verandering vormen. Het DINAMO model adviseert middels de aansluitende interventiematrix over de beste aanpak om de veranderbereidheid te vergroten.

Veranderbereidheid meten

Wil je veranderbereidheid meten en inzicht krijgen in de factoren die het verandervermogen kunnen vergroten? Dan kun je de DINAMO meting afnemen. De DINAMO wordt online afgenomen en biedt zo snel en helder inzicht in het draagvlak voor de verandering.

DINAMO model

Hoe kan ik gebruik maken van de DINAMO-vragenlijst?

Gebruik maken van de DINAMO-vragenlijst kan op twee manieren:

Voor commercieel gebruik bieden we de DINAMO-vragenlijst aan volgens het Pro-model. Volgens dit model voert Changemanager de meting full-service uit via onze online SurveyManager. We ontzorgen je volledig van dataverzameling tot rapportages volgens onze beproefde standaarden. Voor een overzicht van de tarieven van de DINAMO-vragenlijst klik je hier.

Studenten kunnen gebruik maken van de DINAMO-vragenlijst via het Student-model. Tegen een sterk gereduceerd tarief kunnen studenten de laatste versie van de DINAMO-vragenlijst downloaden, inclusief Exceltool om deze te verwerken. Het tarief voor studenten nog vallend onder de wet Studiefinanciering is € 25,00. Het tarief voor studenten niet meer vallend onder de wet studiefinanciering is € 50,00. Het gebruik voor studenten is beperkt tot 50 respondenten. Voor toegang tot de downloads klik je hier.

Voor gebruik bij meer dan 50 respondenten óf ander gebruik dan voor studiedoeleinden geldt het Pro-model.

Ik wil de DINAMO toepassen