Tarieven DINAMO Vragenlijst

Changemanager.nl biedt de DINAMO-vragenlijst aan volgens twee klantmodellen:

Pro

Volgens dit model voert Changemanager.nl de meting full-service uit via onze online SurveyManager. We ontzorgen je volledig van dataverzameling tot rapportages volgens onze beproefde standaarden. Deelnemers ontvangen van Changemanager.nl een persoonlijke e-mail met uitnodiging voor de DINAMO-vragenlijst. Na afloop van de responstijd levert Changemanager.nl de totaalrapportage en eventueel deelrapportages op voor teams, afdelingen of andere dwarsdoorsneden. De kosten van deze variant zijn afhankelijk van het aantal respondenten en van het aantal deelrapporten. Neem contact op met Changemanager via het contactformulier voor een overzicht van de tarieven.

Student

Studenten kunnen gebruik maken van de DINAMO-vragenlijst via het Student-model. Tegen een sterk gereduceerd tarief kunnen studenten de laatste versie van de DINAMO-vragenlijst downloaden, inclusief Exceltool om deze te verwerken. Het tarief voor studenten nog vallend onder de wet Studiefinanciering is € 25,00. Het tarief voor studenten niet meer vallend onder de wet Studiefinanciering is € 50,00. Het gebruik voor studenten is beperkt tot 50 respondenten. Voor toegang tot de downloads klik je hier.

Voorbeeld online DINAMO Vragenlijst

De online vragenlijst ziet er als volgt uit:

voorbeeld-DINAMO-vragenlijst

Meer weten? 

Wil je meer weten over de DINAMO? Bestel dat het verandermanagement boek ‘Van Weerstand naar Veranderbereidheid‘. Denk je erover om de DINAMO vragenlijst zelf toe te passen in jouw organisatie dan biedt de DINAMO praktijkdag een stevige basis.

Neem contact met mij op over DINAMO